Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική για τη διοργάνωση της Turkish Airlines Euroleague, η Real Madrid ταξιδεύει για Αθήνα εν όψει του αυριανού (15/12) αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ της Real Madrid, Jeffery Taylor στις δηλώσεις του ανέφερε πως πάντα υπάρχει μεγάλη δυσκολία όταν κάποιος αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως οι πράσινοι έχουν μια ταλαντούχα ομάδα.

Δείτε τι είπε ο Jeffery Taylor:

«Είναι πάντα δύσκολο να ταξιδεύεις στην Ελλάδα και να παίζεις ενάντια σε εξαιρετικές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ένα δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει και θα απαιτείται το καλύτερο από εμάς αν θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα καλά στο ΟΑΚΑ, ανεξάρτητα από το αν έχει φιλάθλους ή όχι, γιατί έχει μια καλή, ταλαντούχα ομάδα. Παίζουμε καλά και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε έτσι. Είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να γνωρίζουμε τον ρόλο μας πάνω στο παρκέ. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό».