Το πέμπτο Euroleague American Tour θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά το διάστημα 06-08 Οκτωβρίου. Οι… τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους απέναντι σε ομάδες του ΝΒΑ θα είναι η Ρεάλ και η Σιένα, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν δύο ομάδες του “μαγικού κόσμου”.

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι θα αγωνιστούν με τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ η ομάδα της Τοσκάνης με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

“Είναι ένα προνόμιο που δεν έχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Χαιρόμαστε που θα εκπροσωπήσουμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ μαζί με τη Ρεάλ” είπε ο πρόεδρος της Σιένα Φερντινάντο Μινούτσι, ενώ γενικός διευθυντής της Ρεάλ Χουάν Κάρλος Σάντεζ είπε: “Αυτά τα ματς θα είναι σπουδαία εμπειρία για την ομάδα.

Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε, αλλά πάνω απ’όλα θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να απολαύσει ο κόσμος έναν όμορφο αγώνα ανάμεσα σε εκπροσώπους του ευρωπαϊκού και του αμερικάνικου μπάσκετ”.

Το πρόγραμμα:

06/10
Μέμφις Γκρίζλις – Ρεάλ
Σαν Αντόνιο Σπερς – Σιένα

08/10
Τορόντο Ράπτορς – Ρεάλ
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Σιένα