Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κλείσει με αξιοπρέπεια την φετινή τραγική σεζόν του στην Euroleague. Από την άλλη η CSKA, είχε περάσει ήδη στα πλέι οφ ως 2η (θα βρει απέναντί της την Barcelona). Και οι δυο ομάδες πήραν τελικά αυτό που ήθελαν. Η CSKA κέρδισε χωρίς να καταναλώσει δυνάμεις και ο Παναθηναϊκό το πάλεψε και έχασε αξιοπρεπώς με 93-86 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η Αγωνιστική της Euroelague και αποχαιρέτησε την σεζόν. Μια σεζόν που ήταν φυσικά… μαύρη και πικρή για τολ τριφύλλι και ήταν η χειρότερη της ιστορίας του.

Οι πράσινοι μπορούν να κρατήσουν κάποια πράγματα από το ματς. Όπως το 60% στα δίποντα (18/30) και το 46,9% στα τρίποντα (15/32), τις 22 ασίστ και τα 11 λάθη.
Επίσης κρατάνε το «γεμάτο» παιχνίδι του Παπαπέτρου (15π., 5ριμπ., 4ασ., 1κλεψ. και κανένα λάθος) και την πολύ καλή εμφάνιση του Mack (12π., 7ασ.).

Στην άλλη πλευρά κορυφαίοι της CSKA ήταν οι Lundberg (19π., 5ασ.), Clyburn (18π. με 3/3τριπ.), Voigtmann (15π., 4ριμπ., 4ασ.).

Χωρίς Hezonja

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον απόλυτο σταρ της ομάδας, Mario Hezonja. Ο Κροάτης δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Απλά ο αγώνας ήταν εξ αναβολής, ο Hezonja δεν ήταν στο πράσινο ρόστερ όταν ήταν να γίνει το ματς και έχει βάσει των κανονισμών της Euroleague δεν είχε δικαίωμα να παίξει απέναντι στους Ρώσους.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ