Χωρίς τον Μιχάλη Λούντζη (διάστρεμμα) θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Valencia στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Euroleague, ενώ από την πλευρά της ισπανικής ομάδας από το παρκέ θα απουσιάσουν οι Jasiel Riviero, Sam Van Rossom και Martin Hermannson. Προβλήματα τραυματισμών έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες, εκτός από την Monaco η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα πλήρης. Αντίθετα, οι “ερυθρόλευκοι” του σερβικού μπάσκετ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους απόψε τους Luka Mitrovic, Dalibor Ilic.

Η Barcelona που θα υποδεχθεί την Fenerbahce, δεν θα υπολογίζει τους Kyle Kuric, Nikola Mirotic και Sergi Martinez ενώ η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα στερηθεί και απόψε τον τραυματία Nemanja Bjelica. Ο Tarik Biberovic θα αγωνιστεί κανονικά.

Χωρίς τον Dovydas Giedraitis θα φιλοξενήσει απόψε η Zalgiris την Alba Berlin. H ομάδα του Israel Gonzalez έχει εκτός αποστολής τους Markus Eriksson, Jonas Mattisseck και Maodo Lo.

Στο απουσιολόγιο της Villeurbanne υπάρχει ο Joffrey Lauvergne ενώ από την πρωταθλήτρια Ιταλία δεν θα αγωνιστούν οι Awudu Abass και Tornike Shengelia.

 

Οι απουσίες της ημέρας της Euroleague:

Alba Berlin:

Marcus Eriksson

Jonas Mattisseck

Maodo Lo

 

Zalgiris:

Dovydas Giedraitis

 

Virtus Bologna:

Awudu Abass

Tornike Shengelia

 

Valencia:

Sam Van Rossom

James Webb

Jasiel Rivero

Martin Hermannsson

 

Ολυμπιακός:

Μιχάλης Λούντζης

 

Barcelona:

Kyle Kuric

Nikola Mirotic

Sergi Martinez

 

Fenerbahce:

Nemanja Bjelica

 

Villeurbanne:

Joffrey Lauvergne

 

Crvena Zvezda:

Luka Mitrovic

Dalibor Ilic

 

 

 

 

 

Tags:
Euroleague