Η Bayern πετάει ως τώρα στην Euroleague μετράει 4 σερί νίκες και είναι στο 4-1. Ο Andrea Trinchieri σχολίασε με μοναδικό τρόπο μετά τη νίκη (74-68) των Βαυαρών επί του Ολυμπιακού την τρελή κι απίθανη πτήση της ομάδας του.

Ο προπονητής της Bayern είπε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές. Ξέραμε πως θα παίξει έτσι ο Ολυμπιακός. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Δεν κάναμε το ματς που θέλαμε, αλλά προσαρμοστήκαμε. Παίξαμε καλύτερη άμυνα στην επανάληψη. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη, άλλη μία νίκη».

Εκεί ρωτήθηκε για το σερί των 4 νικών των Γερμανών και είπε με διάθεση: «Μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε, μην με ξυπνάτε».

Λίγο μετά ο Trinchieri τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Ήταν το πιο περίπλοκο ματς που δώσαμε, ειδικά αμυντικά. Παίξαμε απέναντι σε δύο εξαιρετικούς γκαρντ. Είμαστε ικανοί να παίζουμε καλά για 40′. Ήμασταν καλύτεροι επιθετικά στο πρώτο μέρος, αλλά νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχαμε κόσμο, να χαρεί αυτή την μάχη. Μόνο αυτό θέλω τονίσω. Προσαρμοστήκαμε σε όλο το ματς. Δεν πιστεύω πως η τακτική ήταν το κλειδί. Η ενέργεια και η συγκέντρωση ήταν. Είχαμε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τελευταίο 15λεπτο, γι’ αυτό και νικήσαμε. Αυξήσαμε την έντασή μας».

Για τη νίκη της Bayern στα ριμπάουντ: «Ο Ολυμπιακός ήταν μεταξύ των ομάδων με τα περισσότερα ριμπάουντ. Όταν παίζεις με αλλαγές είσαι πιο ευάλωτος και χάνεις ριμπάουντ. Όμως, η ομάδα τα κατάφερε άψογα. Αυτό ήταν το μεγάλο κλειδί, έχετε δίκιο»

Για την μεγάλη μάχη που έδωσαν οι παίκτες του απέναντι στον Ολυμπιακό και ποιον θεωρεί ότι ξεχώρισε: «Μου αρέσει η ενέργεια όλων. Όλοι ήταν σημαντικοί. Δεν θέλω να ξεχωρίσω έναν παίκτη, είναι μια ομαδική νίκη».