Απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, τη Bayern, θα αρχίσει το 2ο γύρο της EuroLeague (8/1, 21:00) ο Ολυμπιακός. Η γερμανική ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν στην 4η θέση της κατάταξης με 11 νίκες και 6 ήττες. Απέχει τρεις νίκες από τους “ερυθρόλευκους” και είναι μία από τις ομάδες που θα κυνηγήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από εδώ και πέρα…

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα διεκδικητής της EuroLeague, ειδικά επειδή έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της ομάδας του», τόνισε ο Andrea Trinchieri στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε πριν από τον αγώνα.

«Το παιχνίδι στον Πειραιά είναι η αρχή του δεύτερου μισού της σεζόν. Η εμπειρία μου δείχνει ότι όλες οι ομάδες γίνονται καλύτερες στο δεύτερο μισό της σεζόν, βελτιώνονται. Αυτό πρέπει να ισχύει και για εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό», υπογράμμισε ο Ιταλός προπονητής.

Για το ματς με τον Ολυμπιακός μίλησε στην EuroLeague και ο Nihad Djedovic. Ο Βόσνιος γκαρντ δήλωσε: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικά μετά τον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος στο Βερολίνο. Ενάντια σε μια έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που δεν θα είναι εύκολο. Για να κερδίσουμε στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα αυτή τη φορά».