Η CSKA τα πάει πολύ καλά ως τώρα όσο κι αν δέχεται κριτική. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι στην 2η θέση ως τώρα της κατάταξης στην Euroleague με σκορ 18-9 με την πανίσχυρη και πανάκριβη Barcelona να είναι 1η με σκορ 20-8. Κάποιοι λένε ότι η ομάδα έχει «τρύπες» στο ρόστερ της και έπρεπε να έχει αποκτήσει τουλάχιστον έναν πλέι μέικερ ακόμα.

Ο πρόεδρος της CSKA, Andrey Vatutin παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν είναι «γεμάτη» και ότι θα ήθελε έναν πλέι μέικερ.

Από την άλλη, όμως, ο ισχυρός άνδρας του ρωσικού συλλόγου ξεκαθάρισε ότι φέτος τα οικονομικά ήταν μετρημένα και παραδέχτηκε ότι δεν γινόταν να έχει η ομάδα πλήρες ρόστερ.

Ο Andrey Vatutin τόνισε ότι με την μείωση που υπήρχε στο καλοκαιρινό μπάτζετ δεν γινόταν να γεμίσει το ρόστερ και σίγουρα η ομάδα πληγώθηκε που δεν έχει έναν κλασικό πλέι μέικερ, αλλά δεν υπήρχαν λεφτά για να καλυφθούν όλες οι επιθυμίες.

Από την άλλη υπενθύμισε στους επικριτές της CSKA ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάνε το θέμα του μπάτζετ όταν κάνουν ανάλυση για τα προβλήματα της ομάδας.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της CSKA, Andrey Vatutin, είπε:

«Με τη μείωση που είχαμε στο καλοκαιρινό μπάτζετ δεν μπορούσαμε να έχουμε πλήρες ρόστερ. Νομίζετε πως το προπονητικό επιτελείο δεν περίμενε προβλήματα με την κυκλοφορία της μπάλας.

Η CSKA σίγουρα πληγώθηκε που δεν υπάρχει κλασικός πλέι μέικερ  για να ταΐσει τους ψηλούς μας. Δεν υπήρχαν αρκετά λεφτά για να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες μας και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε όταν αναλύετε τα προβλήματα μας».