O Jan Vesely ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της νίκης (84-77) της Fenerbahce επί του Ολυμπιακού. Ο Τσέχος σέντερ τεράστιο ματς (17π., 4ριμπ., 5ασ., 1κλεψ., 1κοψ. και κανένα λάθος) σε άμυνα και επίθεση. Και όταν η μπάλα έκαιγε στο τέλος, καθάρισε το ματς στο τέλος με δυο μεγάλες ασίστ.

Ο Jan Vesely, μίλησε μετά το παιχνίδι για τα κλειδιά της νίκης, αλλά και την δική του απόδοση και τόνισε ότι αυτή είναι η 7η σεζόν του στην ομάδα και αυτά που έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό, τα έχει ξανακάνει.

Ο Τσέχος τόνισε επίσης ότι η Fener δεν πανικοβλήθηκε όταν ο Ολυμπιακός πήγε να γυρίσει ανάποδα το ματς στο τέλος, δεν σταμάτησε και πήρε τη ν ίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσέχος σέντερ:

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα τέλη του παιχνιδιού, προσπάθησαν να μου κάνουν παγίδες και είχα δύο συμπαίκτες έξω ελεύθερους, οπότε δεν πρόκειται να πάω για το καλάθι. Θα πασάρω έξω. Όσον αφορά την άμυνα, είναι η έβδομη χρονιά μου εδώ και κάνω πάντα αυτά τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Παίξαμε ομαδικό μπάσκετ, όχι για 40 λεπτά, αλλά τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Αφού χάσαμε τόσους πόντους, συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σαν ομάδα και να μην σταματήσουμε. Δεν σταματήσαμε σήμερα παρ’ όλο που πλησίασαν. Επιστρέψαμε και πήραμε τη νίκη».