Δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Villeurbanne έκανε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Sasha Vezenkov. Ο 27χρονος άσος τόνισε ότι την ομάδα του δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα βαθμολογικά σενάρια, ενώ έκανε και αναφορά στο χθεσινό παιχνίδι στο Πριγκιπάτο λέγοντας ότι οι Πειραιώτες ήταν αρκετά κακοί αμυντικά. Τέλος μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο συγκρότημα του Parker λέγοντας ότι οι “ερυθρόλευκοι” οφείλουν να είναι πολύ συγκεντρωμένοι, διότι πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια αθλητική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από την Μονακό: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Αμυντικά δεν ήμασταν εκεί καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο και στην επίθεση ‘κολλήσαμε’. Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε κακές επιλογές και τους δώσαμε εύκολους πόντους. Η γενική εικόνα είναι ότι δεν παίξαμε σκληρά, δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και αφήσαμε την Μονακό να νιώσει πάρα πολύ άνετα. Η Μονακό έχει αποδείξει πως σε αυτό το γήπεδο ειδικά παίζει πολύ καλά και έχει κερδίσει πολλές καλές ομάδες».

Για την αναμέτρηση στην Λυών: «Το ότι έχουμε άμεσα ματς είναι θετικό για εμάς. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, πρέπει να βρούμε τι δεν κάναμε σωστά. Το γενικό κομμάτι της όλης υπόθεσης, όπως είπα και πριν, είναι ότι δεν παίξαμε σκληρά, δεν ακουμπήσαμε κανέναν. Για όλους αυτούς τους λόγους θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, καθώς ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός και η Βιλερμπάν είναι μια ομάδα που έχει περίπου τα ίδια στοιχεία με την Μονακό, όσον αφορά στην αθλητικότητα. Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα ελέγχουμε τον ρυθμό και θα κάνουμε το παιχνίδι».

Για το αν τα σενάρια αναφορικά με το πού θα τερματίσει ο Ολυμπιακός έχουν επηρεάσει το μυαλό των «ερυθρολεύκων»: «Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα σενάρια. Όποιος πει ότι δεν θέλει το πλεονέκτημα, δεν μιλάει ρεαλιστικά. Ωστόσο, εδώ που έχουμε φτάσει πάντα το πιο σημαντικό είναι ο επόμενος αγώνας. Πρέπει να κερδίζουμε εμείς και να μη μας απασχολεί τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Το πιο σημαντικό είμαστε εμείς και φέτος έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε καλά και ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας και με το πως θα παίξουμε εμείς, κάνουμε τα καλύτερά μας παιχνίδια. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα μας και να κοιτάμε μόνο αυτό».