Ο Sasha Vezenkov μίλησε για το αυριανό 25/2, 21:00) εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την CSKA στο ΣΕΦ στην 26η Αγωνιστική της Euroleague. Ο 26χρονος φόργουορντ τόνισε ότι οι παίκτες βάζουν την ομάδα πάνω απ’ όλα και ότι το «εγώ» τους και επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ομαδικό και όχι ατομικό κίνητρο για την νίκη.

Από την άλλη ο Sasha Vezenkov μίλησε για την σημασία που έχει η νίκη και ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται το ροζ φύλλο αγώνα για να ξεπεράσει την δύσκολη θέση που βρίσκεται και να «αλλάξει το τσιπάκι».

Αναλυτικά ο Sasha Vezenkov είπε για την αυριανή μάχη του Ολυμπιακού με την CSKA στο ΣΕΦ για την 26η Αγωνιστική της Euroleague:

«Είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα, να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και να προσέξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της CSKA. Το κλειδί θα είναι η ομαδική και η ατομική άμυνα, να περιορίσουμε τα ατού της CSKA», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (25/2, 21:00) αγώνα, τονίζοντας στη συνέχεια:

«Δεν υπάρχει ατομικό κίνητρο, μόνο ομαδικό. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Να έρθει η νίκη για να αλλάξει και το τσιπάκι.

Πρέπει να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».