Ο Covid-19 όχι απλά χτύπησε την πόρτα της προσεχής αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην Euroleague, αλλά μπήκε ήδη μέσα και… κάνει θραύση. Η Villeurbanne ανακοίνωσε ότι ο προπονητής της ομάδας, TJ Parker και δυο παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και φυσικά δεν θα δώσουν το παρών στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (13/10, 21:45) στην 3η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο γαλλικός σύλλογος δεν ανέφερε τα ονόματα των παικτών, που έχουν χτυπηθεί από τον ιό.

Ούτε το όνομα του προπονητή της ομάδας και αδελφού του Tony Parker, του TJ Parker ανέφερε. Από την άλλη, όμως, αποκάλυψε έμμεσα ποιος ήταν το τρίτο κρούσμα, καθώς ανέφερε (πέρα από τους δυο παίκτες) ότι ο ιός χτύπησε και τον προπονητή, ο οποίος φυσικά είναι ο TJ Parker.

Η γαλλική ομάδα τόνιζε στο ποστ που έκανε για το θέμα στις σελίδες του συλλόγου στα social media ότι ο προπονητής και οι δυο παίκτες, που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό μπήκαν ήδη σε απομόνωση και δεν θα δώσουν το παρών στο αυριανό (11/10) παιχνίδι με Cholet για την 4η Αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Όπως είναι φυσικό ο TJ Parker και οι δυο παίκτες δεν θα είναι στο γήπεδο της ομάδας την Τρίτη (13/10) στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην 3η Αγωνιστική της Euroleague και θα δουν τον αγώνα από την καραντίνα του σπιτιού τους.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ VILLEURBANNE