Έχει χαθεί τελείως η μπάλα στην Villeurbanne με τον κορονοϊό. Ο Αμερικανός παίκτης Norris Cole μπήκε και αγωνίστηκε για 40 δευτερόλεπτα στο σημερινό ματς της προσεχής αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με την Cholet και βγήκε αμέσως,. Γιατί βγήκε; Διότι μαθεύτηκε ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19!

Τα τρελά όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Ο παίκτης είχε κάνει τεστ για τον ιό όπως και όλη ομάδα. Ε, τα αποτέλεσματα των τεστ ανακοινώθηκαν την ώρα του ματς. Και φυσικά ο Cole είχε ήδη κάνει ζέσταμα και είχε προλάβει να παίξει και 40 δευτερόλεπτα!

Στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού επικρατεί πανικός με τον κορονοϊό. Οι Γάλλοι είχαν ανακοινώσει προ ημερών ότι ο προπονητής τους TJ Parker και δυο παίκτες είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Οι παίκτες δεν είχαν κατονομαστεί. Σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι οι 2 παίκτες είναι ο Γάλλος Matthew Strazel και ο Αμερικανός Kevarrius Hayes.

Η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι υπάρχει και τρίτος παίκτης που έχει χτυπηθεί από τον ιό και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Cole.

Όπως είναι φυσικό ο Parker και οι 3 παίκτες που έχουν τον ιό δεν θα δώσουν το παρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

To θέμα όμως, δεν είναι τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει χάσει τον μπούσουλα με όλα αυτά. Και επίσης το θέμα είναι πως η ιστορία με τον Cole έθεσε σε κίνδυνο και τους άλλους συμπαίκτες του, αλλά και τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Cholet, που δεν έφταιγαν σε τίποτα.