Με “όπλο” της την αμυντική της λειτουργία, η Villeurbanne πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ισχυρή Armani Milano με 78-69 για την 24η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague.

Μετά από αυτή τη νίκη, το “συγκρότημα” του coach Parker ανέβηκε στο 10-14, φτάνοντας παράλληλα στην 4η διαδοχική νίκη της στην εν λόγω διοργάνωση, σε αντίθεση με τους Ιταλούς που έπεσαν στο 15-8 και χάνοντας το σερί των 6 νικών.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, ωστόσο το “καλύτερο” το άφησαν για το τέλος οι Γάλλοι. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι “έτρεξαν ένα σερί” 26-13 στο τέλος, φτάνοντας στην ολική ανατροπή και την κατάκτηση της νίκης.

Για τους Γάλλους ξεχώρισε ο David Lighty, ο οποίος “σταμάτησε” στους 16 πόντους, ενώ επάξια δίπλα του στάθηκε ο Guerschon Yabusele που πρόσθεσε 14 πόντους. Αρκετά καλοί ήταν και οι Norris Cole, με καθοριστική παρουσία στο τέλος και 12 πόντους συνολικά, όσους πρόσθεσε και ο Moustapha Fall, που παράλληλα πήρε 8 ριμπάουντ.

Από την άλλη μεριά, για την Armani ξεχώρισε ο Shavon Shields, ο οποίος είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Zach LeDay, ο οποίος τελείωσε το ματς με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. 

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 37-40, 52-56, 78-69

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ