Για άλλα δύο χρόνια θα αγωνίζεται με την Virtus Bologna ο πολύπειρος Tornike Shengelia. Υπάρχει η επιλογή να μείνει και για τρίτη σεζόν. Η ομάδα του Sergio Scariolo, που είναι παράλληλα ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, επέστρεψε στην EuroLeague (τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2007-08) και οι κινήσεις της δείχνουν πως φέτος θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Εκτός από τον Γεωργιανό φόργουρντ η πρωταθλήτρια Ιταλίας -πέρυσι κατέκτησε και το Euro Cup- διαθέτει στο ρόστερ της, τους Iffe Lundberg, Semi Ojeleje, Jordan Mickey, Ismael Bako και Gora Camara, που απέκτησε το φετινό καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν από την περσινή χρονιά οι Milos Teodosic, Daniel Hackett, Nico Mannion, Alessandro Pajola, Michelle Ruzier, Marco Belinelli, Isaia Cordinier, Kyle Weems, Awudu Abass, Leo Menallo, Mouhammadou Jaiteh, Jakarr Sampson και Ekpe Udoh.

Την προηγούμενη σεζόν στο Euro Cup o Tornike Shengelia σημείωσε κατά μέσο όρο 6.5 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και στο ιταλικό πρωτάθλημα πέτυχε κατά μέσο όρο 12.8 πόντους, 5.2 πόντους και 2.7 ασίστ.