Στον ρυθμό του «αντίο» που είπε ο Kyle Hines στην ομάδα ζει ακόμα η CSKA. O 33χρονος Αμερικανός αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Μοσχοβίτες μετά από 7 χρόνια και έκλεισε στην Armani, η οποία θα πληρώσει το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Ο φόργουορντ της CSKA, Andrey Vorontsevich, μίλησε για το «αντίο» του Kyle Hines και τόνισε ότι όλοι σοκαρίστηκαν όταν ο Αμερικανός έγραψε στο chat των παικτών στο whatsapp ότι αποχωρεί από τον ρωσικό σύλλογο.

Ο Andrey Vorontsevich μίλησε για τις στιγμές που έμαθαν όλοι ότι ο Hines φεύγει και τόνισε ότι άπαντες σοκαρίστηκαν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του τέως πια συμπαίκτη του.

Αναλυτικά ο Andrey Vorontsevich ανέφερε:

 «Όταν ο Kyle Hines έγραψε στο chat των παικτών της CSKA στο whatsapp, μείναμε έκπληκτοι. Φυσικά, πρόκειται για σοκ. Πολύ απροσδόκητα νέα, για να είμαι ειλικρινής. Παίξαμε μαζί για τόσα χρόνια, μπορώ να πω ότι περάσαμε από… φωτιά, κερδίσαμε αρκετά τρόπαια, μεγάλες νίκες, σκληρές ήττες, μαζί χαράξαμε το δρόμο για την επιτυχία.

Οι παίκτες της CSKA αγαπούν, εκτιμούν και σέβονται τον Hines, και το μόνο που μας απομένει είναι να δεχτούμε την απόφασή του και να ευχηθούμε σε αυτόν και την οικογένειά του καλή τύχη στον νέο σταθμό στην καριέρα του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ron Baker και τον Κώστα Κουφό και τις οικογένειές τους.

Λένε ότι δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Ο Hines ήταν δυνατός όχι μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός αυτού. Ήταν φοβερός αρχηγός, οδήγησε την ομάδα. Ως υπαρχηγός, προσπάθησα να τον υποστηρίξω, να διατηρήσω τη «χημεία» μέσα στην ομάδα, την διάθεση για μάχη για πρωταθλητισμό. Τα περάσαμε όλα αυτά μαζί. Ελπίζω στην θέση του να έρθει ένας εξίσου ταλαντούχος κι αξιόλογος σέντερ».