Όπως ανακοινώθηκε και από την ίδια την ομάδα, ο Jordan Mickey είναι με κάθε επισημότητα ο νέος παίκτης της Zenit St. Petersburg, με την ομάδα του Xavi Pascual να συνεχίζει με τόλμη τη μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε EuroLeague και VTB United League.

Έτσι, μετά από μια πολύ καλή ατομική σεζόν σε ένα παραπαίον όμως, περιβάλλον, ο γεννημένος στο Dallas PF ανεβαίνει επίπεδο και ετοιμάζεται να σταθεροποιήσει την παρουσία στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Φέτος, μέτρησε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 46 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έπειτα από τη μοναδική του χρονιά εκτός Ρωσίας το 2019-20, είναι έτοιμος να συνεχίζει τη θητεία του στην Αγία Πετρούπολη αφήνοντας τη Μόσχα έπειτα από 2 χρόνια και 2 θητείες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως έχει περάσει 3 χρόνια στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος αθροιστικά 64 φορές και μετρώντας 2 πόντους και 2 ριμπάουντ με τη φανέλα των Boston Celtics και των Miami Heat, ενώ έχει εμφανιστεί και σε 4 παιχνίδια Playoffs, όπου αρίθμησε 2 συνολικά λεπτά συμμετοχής.