Άνω κάτω έχει γίνει η ΤΣΣΚΑ μετά το κάζο από τον Ολυμπιακό. Σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λονδίνου, με τους διοικούντες και χρηματοδότες της ρώσικης ομάδας να συσκέπτονται μετά την ήττα, έπεσαν πολλές… ιδέες στο τραπέζι. Και με ελληνικό ενδιαφέρον, μάλιστα.

Ακόμα και ο Μεσίνα, πάντως, το καλοκαίρι δεν είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει στη θέση του, και τα συμβόλαια δεν λένε κάτι. Καταρχήν άρον άρον φεύγουν οι Τεόντοσιτς και Κρίστιτς και ειδικά ο πρώτος, με τον οποίο οι Ρώσοι ήταν έξαλλοι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “στα κρίσιμα παιχνίδια ήταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου μας“!

Ο Μεσίνακατηγορείται” για τη μηδενική αντίδραση της ΤΣΣΚΑ και για το γεγονός ότι με τόσα λεφτά δεν κάλυψε καν τα κενά μέσα στη σεζόν και έφερε τους Κρίστμας και Παπαλουκά που δεν έκαναν τίποτα. Ο Iταλός έχασε τα στηρίγματα που είχε, ενώ ακούστηκε (καθόλου περίεργο) το όνομα του Ζοτς!

Φέρτε τον Ομπράντοβιτς να στήσει την ομαδα για μια 5ετία ειπώθηκε προς τα μεγαλοστελέχη της “αρκούδας“. Και το συμπλήρωμα είχε Σπανούλη και Χάινς, που στη Μόσχα τους θέλουν πακέτο, όπως έλεγαν!

Λονδίνο, αποστολή