Τεράστια οργανωτικά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στο Φάιναλ Φορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σάλα των δημοσιογράφων και στο Media Center το νερό τελείωσε και δεν υπήρχε μπουκαλάκι μετά τις 5 το απόγευμα! Μάλλον θα έκαναν οικονομία οι Άγλλοι και οι δημοσιογράφοι είπαν το… νερό νεράκι!

Ούτε χαρτοπετσέτα δεν υπήρχε και οι κλασικές τσάντες της διοργάνωσης ήταν είδος εν ανεπάρκεια, αφού… όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν!

Μέσα σε όλα, οι τηλεφωνικές γραμμές έπεφταν και τα κινητά υπολειτουργούσαν, με εξαίρεση μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας! Οι άλλες έχαναν το σήμα τους, αλλά κατά τα άλλα είμαστε στο Λονδίνο!

Το πιο φοβερό είναι ότι για να έχεις ίντερνετ έκανες… αίτηση στον Θεό για να λειτουργήσει, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιτελικού πήγαμε οι δημοσιογράφοι στη μικτή ζώνη για συνεντεύξεις και βρήκαμε κλειστές πόρτες! Και δεν μας άφηναναν να κάνουμε τη δουλειά μας οι άσχετοι περί του αθλήματος security.

Μέχρι να έρθει υπεύθυνος από την Ευρωλίγκα και να εξηγήσει στην ασφάλεια χάθηκαν 3-4 λεπτά και είχαν συγκεντρωθεί 50 άτομα με κίνδυνο ακόμα (και) της σωματικής μας ακεραιότητας!

Πιείτε καμία μπύρα Άγγλοι να τελειώνουμε και αφήστε τη διοργάνωση γι’ αυτούς που γνωρίζουν…

Λονδίνο, αποστολή