Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι, αφού επιθετικά μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κορυφαίο του παίκτη σε ακόμα έναν αγώνα, Κάιλ Χάινς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε εξαιρετικά σε έναν τελικό κόντρα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα. Περιορίσαμε τη δημιουργία του Τεόντοσιτς, ενώ ελέγξαμε τα ριμπάουντ σε έναν αγώνα, που ο αντίπαλος είχε πολλά άστοχα σουτ. Μας πήραν μόνο 6 επιθετικά ριμπάουντ. Παίξαμε με συνοχή, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Ήμασταν ομάδα, παίξαμε έτσι τακτικά και ψυχολογικά. Ευχαριστούμε και τους οπαδούς μας που ήρθαν να μας δουν, πληρώνοντας αρκετά χρήματα για ένα ακριβό ταξίδι, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλη την Ευρώπη.

Δεν πιστεύω ότι κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Επιθετικά μπορούμε να βελτιωθούμε. Διαχειριστήκαμε τέλεια τον αγώνα πνευματικά. Δεν ήμασταν φαβορί για πρώτη φορά φέτος κι αυτό ήταν σημαντικό. Οι παίκτες μου το χειρίστηκαν άψογα όλο αυτό. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις εδώ μετά την περσινή επιτυχία. Έχεις άγχος καθώς είσαι ο πρωταθλητής Ευρώπης κι όλοι θέλουν να σε κερδίσουν, ενώ έχουν κι άλλοθι σε περίπτωση, που ηττηθούν.

Είναι ίσως η δυσκολότερη Ευρωλίγκα όλων των εποχών, δεν το λέω τώρα, επειδή πήγαμε στον τελικό. Δεν γίνεται να ελέγξεις την ταχύτητα του αγώνα στο 100%, παίζουν κι οι άλλοι άλλωστε. Το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές. Είναι λογικό οι παίκτες όταν έχουν μία διαφορά να μην τρέχουν τόσο πολύ. Ο Κάιλ Χάινς έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Από την Α2 Ιταλίας, πρωταθλητής Γερμανίας και στη συνέχεια πρωταθλητής Ευρώπης κι Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός είναι καλοί συμπαίκτες, μαχητικότητα και πάθος για τη νίκη. Ο Χάινς είναι ο κύριος εκφραστής όλων αυτών”.

Λονδίνο, αποστολή