Ο Πάμπλο Λάσο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς όμως να καταφέρει να το κατακτήσει, κάτι που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την Κυριακή ως προπονητής απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα, ενώ απέμεινε τα εύσημα στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

“Είμαστε σε ένα Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά. Φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι η διοργάνωση πολύ περίπλοκη, με ένα top-16 μεγάλο, που προκαλεί μεγάλη φθορά. Κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο είναι να έρθεις εδώ. Τώρα είμαστε δη στον τελικό και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο.

Οι Ρέγες και Ροντρίγκεθ ήταν πραγματικά πολύ καλοί και καθοριστικοί αλλά δεν έπαιζαν μόνοι τους. Οι Κάρολ και Φερνάντεθ ήταν επίσης καλοί στον σημερινό αγώνα. Παίζουμε σε έναν τελικό Ευρωλίγκας κι αυτό είναι ένα όνειρο. Θέλουμε να το κατακτήσουμε ξανά, όπως και το 1995. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα κι έχει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Σπανούλης” δήλωσε ανέφερε.

Λονδίνο, αποστολή