Απογοητευμένος και στεναχωρημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετορε Μεσίνα, μετά τον ημιτελικό. Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεν μπορούσε να χωνέψει την πολύ κακή απόδοση των παικτών του σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, τόνισε πως το μυαλό των παικτών του είχε χαλάσει, λόγω της εκδίκησης, που ζητούσαν όλοι για τον περσινό τελικό.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που ήταν πραγματικά πολύ καλός. Μας ανάγκασε να παίξουμε πολύ άσχημα, έτσι όπως δεν είχαμε καμία ελπίδα για να πάρουμε το παιχνίδι. Σήμερα στηριχθήκαμε σε ατομικές προσπάθειες, σε αντίθεση με όλη την χρονιά, που ήμασταν πολύ ομαδικοί.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό να κάνει ακόμα ένα τέλειο παιχνίδι και στον τελικό. Ειλικρινά. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις για δεύτερη διαδοχική φορά σε έναν τελικό της Ευρωλίγκα. Εύχομαι να είναι πιο τυχεροί από εμάς, που χάσαμε δύο τελικούς στο παρελθόν. Είναι πολύ μεγάλη η επιτυχία τους. Δεν ξέρω αν οι παίκτες μου ήταν επηρεασμένοι από τα όσα έγιναν πέρσι, αλλά απ ότι φάνηκε ήταν. Ήμασταν πολύ βιαστικοί στις επιθέσεις μας, ενώ ο αντίπαλος είχε υπομονή, σκοράροντας στο τέλος του χρόνου. Δεν αγωνιστήκαμε καθόλου καλά στην επίθεση.

Παίξαμε πολύ ατομικά, σαν να τζογάραμε. Το μπάσκετ όμως δεν είναι τζόγος. Είχαμε αργές πάσες και πολλά λάθη, δυσκολευτήκαμε να το αλλάξουμε αυτό, ακόμα κι όταν προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι στην επίθεση κι αυτό μας αποσυντόνισε.

Δεν είμαι εγωιστής. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή, έκανε σπουδαία δουλειά, όχι μόνο σήμερα. Του το είπα και πριν από τον ημιτελικό ότι έχει κάνει σπουδαία δουλειά μέχρι τώρα. Δεν είναι λίγο να πηγαίνει την ομάδα σου στον τελικό της Ευρωλίγκα” δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Λονδίνο, αποστολή