Στεναχωρημένοι για την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά αποφασισμένοι να κερδίσουν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Ευρωλίγκα για τους οπαδούς τους, εμφανίζονται οι παίκτες κι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ευχαρίστησε τον Τζαουάι, που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει παρά το πρόβλημα τραυματισμού του.

“H αλήθεια να λέγεται δεν είναι εύκολο να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Με τόσους παίκτες με προβλήματα τραυματισμών, κατορθώσαμε να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε στον ημιτελικό. Είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν καινούριο αγώνα, σωματικά και πνευαμτικά. Σε ένα παιχνίδι, που δεν έχεις και πολλά να κερδίσεις. Ήμασταν τρίτοι δύο φορές στο παρελθόν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί για τον κόσμο που ήρθε να μας δει, να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε” ανέφερε ο Πασκουάλ.

“Κάναμε καλή δουλειά χθες, αλλά μερικά κακά λεπτά μας οδήγησαν στην ήττα. Το είπα και χθες αλλά θέλω ξανά να ευχαριστήσω τον Τζαουάι για την τεράστια προσπάθεια, που έκανε στον ημιτελικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, που κανένας δεν θέλει να παίξει στο Φάιναλ Φορ. Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο δεκάλεπτο και 5-6 λεπτά από το τελευταίο. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα Φάιναλ Φορ τότε είναι λογικό να χάσεις. Ελπίζω να κερδίσουμε και να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά για τους οπαδούς μας” δήλωσε ο Ναβάρο.

Λονδίνο, αποστολή