Μπορεί ο μονίμως χαμογελαστός Τζόρντι να δείχνει το αυστηρό του πρόσωπο και την εν γένει αντιπάθειά του προς τις ελληνικές ομάδες (σήμερα είναι ο Παναθηναϊκός, αύριο… θα δείξει), όμως γνωρίζει πως για να μην αποτύχει οικτρά το φάιναλ φορ χρειάζεται όχι μόνο τον έναν, αλλά και τους δύο εκπροσώπους μας στην τελική φάση. Διαφορετικά το γήπεδο θα είναι για… συγγενείς και φίλους.

Εικασία” είπατε; Μα τί λέτε τώρα; Εμείς πάντα μιλάμε με στοιχεία. Τα εισιτήρια (αυτά που με στόμφο είχαν δηλώσει επισήμως οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας ότι εξαντλήθηκαν)… χαρίζονται, προκειμένου να μην είναι άδειο το Ο2 Arena!

Η αγγλική ομοσπονδία (England basketball) έστειλε την περασμένη εβδομάδα ένα email σε αθλητές της, στο οποίο αναφέρονταν πως μετά από προσφορά της Euroleague διατίθενται εισιτήρια του φάιναλ φορ προς πώληση, έναντι £10 και £5.

Ένας καλός φίλος της στήλης έσπευσε να αγοράσει από τα πιο… καλά εκ των δύο. Με 50 λίρες πήρε πέντε, αλλά όταν παρέλαβε το πακέτο διαπίστωσε με έκπληξη ότι κόστιζαν £320 έκαστο! Με 10 λίρες πήρε εισιτήριο αξίας των 320. Φοβήθηκε πως έχει γίνει κάποιο λάθος, επικοινώνησε τηλεφωνικά και άκουσε την υπάλληλο να γελάει…

Συμπέρασμα; Όχι ένα αλλά τρία!…

Το… τρίτο: Μας “κλέβουν” καθαρά και με το νόμο! Αν είχε περάσει και ο Παναθηναϊκός και υπήρχε αυξημένη ζήτηση, ο φίλος θα πλήρωνε (αν έβρισκε) το ίδιο εισιτήριο με τιμή που θα ήταν 32 φορές πάνω!
Γεια σου Μπερτομέου με την Ευρωλίγκα σου.

Το δεύτερο: Αν είχε γίνει… στραβή και δεν είχε πάει ο Ολυμπιακός, θα έδιναν με κάθε εισιτήριο κι ένα… αυτοκίνητο δώρο.
Γεια σου Μπερτομέου με την Ευρωλίγκα σου

Το πρώτο: Αν συναντήσει ο… Ισπανούλης εκτελεστικός διευθυντής τον Σπανούλη, ας του φιλήσει το χέρι, γιατί αν δεν ήταν αυτός και οι συμπαίκτες του θα έμοιαζε το Ο2 Arena με το ΟΑΚΑ (ή το ΣΕΦ) όταν παίζουν οι “αιώνιοι” κεκλεισμένων των θυρών.
Γεια σου Μπερτομέου με την Ευρωλίγκα σου