Χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σάρωσε όλα τα βραβεία τη φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας άσσος τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική ομάδα, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένος και τον έχασε πριν από μερικά χρόνια.

“Ήταν κάτι απίστευτο. Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία μίας ομάδας. Δεν είναι εύκολο αυτό που πετύχαμε. Είμαι τόσο ευτυχισμένος, τόσο περήφανος για την ομάδα μου. Στο α’ ημίχρονο έπαιξαν πολύ σκληρά, με έκλεισαν. Στο β’ ημίχρονο βρήκα τη συγκέντρωσή μου, προσπάθησα να βρω τον τρόπο για να αντιδράσω.

Ήμουν πιο επιθετικός στην επανάληψη και έβαλα κάποια σουτ. Παίξαμε απίστευτη άμυνα, βάλαμε μεγάλα σουτ, είχαμε τις σωστές αποφάσεις μετά το -17. Το έχουμε ξανακάνει δεν είναι η πρώτη φορά, που κυνηγάμε στο σκορ μεγάλη διαφορά. Το ίδιο έγινε και πριν λίγες ημέρες με την Εφές στο τελευταίο παιχνίδι. Αφιερώνω αυτό το τρόπαιο στον πατέρα μου, τον οποίο έχασα και με κοιτάει από εκεί ψηλά” δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Λονδίνο, αποστολή