Την άποψη πως η Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει το τρόπαιο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Γιουλ ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ισπανός άσος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πλεονέκτημα έδρας μιας και το Φάιναλ Φορ διεξάγεται στη Μαδρίτη ενώ ανέλυσε την τουρκική ομάδα.

«Η ομάδα μας αξίζει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ιδρώσουμε για να τα καταφέρουμε. Τα τελευταία δύο χρόνια χάσαμε τον τίτλο στις λεπτομέρειες. Απέναντι στον Ολυμπιακό φάνηκε πως θα νικάγαμε, αλλά έκανε την ανατροπή και πέρσι ηττηθήκαμε στην παράταση», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ της Ρεάλ και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και το ότι παίζουμε στην έδρας θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα».

Τέλος, για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε επεσήμανε: «Βελτιωνόταν συνέχεια κατά την διάρκεια της διοργάνωσης και ήταν εντυπωσιακή στα πλέι οφ. Εχει επίσης τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι από τους καλύτερους προπονητές της ιστορίας. Είναι πολύ σκληροί στην άμυνα, πολύ επιθετικοί, δυνατοί στα ριμπάουντ κι έχουν ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Γκάουντλοκ, Μπογκντάνοβιτς και ο Μπιέλιτσα. Είναι πολύ καλή ομάδα».

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης