Αναμφίβολα αποτελεί μία από τις φετινές απογοητεύσεις της Euroleague. Είναι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού και παρά το μεγάλο μπάτζετ και τον προπονητή που διαθέτει παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων.

Ο λόγος φυσικά για την Armani Milano. Η Ιταλική ομάδα βρίσκεται στη 14η θέση με ρεκόρ 9-15 και εξακολουθεί να είναι πολύ μακριά από το κόλπο της οκτάδας. Ο Etore Mesina και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο έκαναν προσπάθειες για άμεση ενίσχυση μέσα στη σεζόν και έφεραν τον Shabazz Napier από τη G-League.

Ο Αμερικανός που πέρυσι έκανε εξαιρετικά παιχνίδια με τη φανέλα της Zenit μέχρι να τραυματιστεί φέτος με τον ερχομό του στην ομάδα έχει ρεκόρ 5 νίκες 0 ήττες. Συγκεκριμένα, με το ντεμπούτο του Napier, η Armani μετρά τρεις νίκες στη Euroleague και δύο στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Κατάφερε δηλαδή να υπερκεράσει τα εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα, της Baskonia και του Παναθηναικού ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε της Trieste και Varese με τον Napier να είναι καταλυτικός παράγοντας σε αυτά τα παιχνίδια.

Βέβαια μοναδικός αστερίσκος ο αποκλεισμός της Ιταλικής ομάδας από τη Brescia στο Κύπελλο της χώρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Armani με τον ερχομό του Shabazz Napier:

Armani Milano-Baskonia 89-83

Armani Milano-Ερυθρός Αστέρας 74-68

Armani Milano-Παναθηναικός 78-76

Trieste-Armani Milano 59-65

Varese-Armani Milano 75-87