Η Barcelona χάρις στην εξαιρετική της τρίτη περίοδο (19-28) επικράτησε με άνεση της Bayern (73-84), με αποτέλεσμα να ανέβει στο 2-1 και να φιγουράρει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη οι Βαυαροί όσο αποτελεσματικοί ήταν στο πρώτο μέρος αμυντικά άλλο τόσο κακοί ήταν στο δεύτερο και με αυτόν τον τρόπο έμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια, δείχνοντας μάλιστα πολύ κακή εικόνα.

Οι άμυνες έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στο ξεκίνημα του αγώνα με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (18-18). Το σύνολο του Jasikevicius ανέβασε λίγο στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ της 34-37, ενώ τα πάντα κρίθηκαν στην τρίτη περίοδο όταν οι Καταλανοί ξέφυγαν με 12 πόντου (53-65). Από εκεί κι έπειτα η Barca έκανε συντήρηση και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους της, με συνέπεια να φύγει με ένας πολύτιμο διπλό στις αποσκευές της.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Vesely με 14 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ οι Abrines και Laprovitolla ήταν εξίσου αποτελεσματικοί στην επίθεση, σκοράροντας ισάριθμους πόντους. Για τους γηπεδούχους διακρίθηκε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Augustine Rubit με 19 πόντους και επτά ριμπάουντ, ενώ ο Winston ήταν ο έτερος διψήφιος με 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 34-37, 53-65, 73-84

Δείτε τα στατιστικά εδώ