Παρότι η Armani Milano οδήγησε την Bayern Munchen στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στην Euroleague της φετινής σεζόν, επικρατώντας της με 83-81, η αναμέτρηση, όπως δήλωσε και ο Ettore Messina της ιταλικής ομάδας, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Shavon Shields, που έχει προκαλέσει ανησυχία στον έμπειρο προπονητή. Την ίδια στιγμή ο σέντερ της ομάδας του Andrea Trinkieri, Othello Hunter, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, ενώ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Zalgiris-Barcelona, ο Alex Abrines έφυγε για τα αποδυτήρια ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Η Villeurbanne που ηττήθηκε από την Maccabi με 88-69 στο Ισραήλ, είδε τον Joffrey Lauvergne που χτύπησε στο γόνατο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας TJ Parker είπε ότι δεν γνωρίζει το είδος του τραυματισμού είναι, αλλά δεν είναι καλά τα πράγματα.

Μέχρι τώρα στην Euroleague ο Shavon Shields έχει κατά μέσο όρο: 14,7 πόντους, 2,0 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ, ενώ ο Jeffrey Lauvergne έχει 8,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. O Othelo Hunter μετράει κάτα μέσο όρο: 8,0 πόντους 5,0 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ και ο Alex Abrines έχει σημειώσει κατά μέσο όρο σε τέσσερα παιχνίδια 6,2 πόντους, 2,0 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.