Ο Luca Doncic μίλησε για το προσεχές φιλικό (10/10) των Dallas Mavericks με την Real Madrid στο WiΖink Center και τόνισε ότι αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά γι’ αυτόν, διότι στην “Βασίλισσα” ανδρώθηκε τόσο ως μπασκετμπολίστας όσο και ως άνθρωπος. Από εκεί κι έπειτα υπογράμμισε ότι είναι αισιόδοξος για την νέα σεζόν με τον οργανισμό του Dallas, καθότι θα βρει την χημεία του με τον Irving, κάτι που αναμφίβολα δεν ήταν εύκολο και απαιτούταν χρόνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα να μιλάω αγγλικά και ισπανικά, να παίζω μπάσκετ. Αυτό είναι το δεύτερό μου σπίτι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω. Σημαίνει πολλά για εμένα. Το σκέφτομαι συνέχεια από το τότε που μου είπαν ότι θα γίνει”

Θα είναι καλύτερα τα πράγματα σίγουρα. Ο Ίρβινγκ ήρθε στη μέση της σεζόν και δεν είχε αρκετό χρόνο. Ξεκινήσαμε απλά να παίζουμε παιχνίδια. Χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε χημεία, ιδίως στο παρκέ. Πέρσι δεν κάναμε μαζί προετοιμασία, ούτε δώσαμε φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της pre-season. Οπότε νομίζω θα είμαστε καλύτεροι φέτος”, ανέφερε εν συνεχεία.