Η Fener επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε πανεύκολα της Villeurbanne με 84-63, με συνέπεια να ανέβει στη κορυφή της βαθμολογία με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Τα πάντα κρίθηκαν στην τρίτη περίοδο όταν και οι παίκτες του Ιτούδη χάρις στην τρομερή τους άμυνα μετέτρεψαν το 42-36 του ημιχρόνου σε 65-46, με συνέπεια να μην δώσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Γάλλους. Στον αντίποδα η ASVEL πάλεψε στο πρώτο μέρος, αλλά η διαφορά ποιότητας με τους νικητές είναι μεγάλη κι έτσι παραδόθηκε στην ανωτερότητα τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Με οδηγό τον Wilbekin οι πρωταθλητές Τουρκίας ήταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο και πήραν προβάδισμα έξι πόντων (25-19), ωστόσο στην συνέχεια η επίθεσή τους δεν λειτούργησε τόσο αποτελεσματικά, με συνέπεια το συγκρότημα του Parker να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια στην τρίτη περίοδο η σεμνή τελετή έλαβε τέλος μετά το θυελλώδες 23-10 των γηπεδούχων, που στην συνέχεια ξέφυγαν ακόμα και με 25 πόντους (84-59), για να επικρατήσουν τελικά με 21 πόντους διαφορά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Εdwards με 19 πόντους, ενώ στην λίστα των πρώτων σκόρερ τον ακολούθησαν οι Wilbekin και Motley με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Ακόμη σε άλλη μία εξαιρετική βραδιά βρέθηκε ο Καλάθης με 11 πόντους και 8 ασίστ, την στιγμή που για τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Fall με 17 πόντους και εννιά ριμπάουντ.

Tα δεκάλεπτα: 25-19, 42-36, 65-46, 84-63

Δείτε τα στατιστικά εδώ