Ο Mario Hezonja σε συνέντευξη που έδωσε στο λιθουανικό “basketnews” αποκάλυψε ότι είχε πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από την Partizan. O Κροάτης φόργουορντ βέβαια τόνισε πως οι προτάσεις αυτές ήρθαν πολύ αργά, καθώς ήδη είχε συμφωνήσει με την Real Madrid. Ακόμη επεσήμανε ότι έχει συνεχή επαφή με το “τριφύλλι’΄, ενώ πλέον έχει αφήσει πίσω του ότι έγινε το καλοκαίρι και έχει επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κροατίας.

Αναλυτικά:

Με προσέγγισαν, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, άσχετα αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές», δήλωσε αρχικά ο Hezonja

Αναφορικά με την καθυστέρηση της ανακοίνωσης της Real: «Χρειάστηκε όντως λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσέγγιση. Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί από πριν. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, όπου πάω. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν τρεις γρήγοροι μήνες για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης. Ήταν πολύ εύκολο»