Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε την εμφανή ανωτερότητα του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι είναι μία καταπληκτική ομάδα, την οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας χτίζει για τρία χρόνια.  Ακόμη ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο, ενώ απολογήθηκε για το γεγονός ότι τα “καναρίνια” γνώρισαν μία τέτοια βαριά ήττα. Τέλος τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίζει να δίνει την δική της μάχη, παίζοντας διαφορετικό μπάσκετ από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήριά στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν καλύτερη ομάδα. Είχε απαντήσεις για όλες τις καταστάσεις μας, σε επιθετική άμυνα, στον έλεγχο του ρυθμού. Φανταστική ομάδα, σούταραν με 60% στο τρίποντο. Χτίζουν αυτή την ομάδα τρία χρόνια και συγχαρητήρια ξανά.

Δε βάζαμε σουτ στην αρχή και αυτό άρχισε να μας επηρεάζει. Κάναμε την προσπάθειά μας. στο τέλος μειώσαμε στους 13 πόντους. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μας βοήθησε πολύ, ξέρουμε ότι είναι απογοητευμένοι, όπως και εμείς αλλά δεν εγκαταλείπουμε. Εχουμε διαφορετικό στυλ μπάσκετ με τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας».