Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής της Baskonia: «Μετά από δύο δύσκολους αγώνες επιτέλους κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε. Όταν ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνα και έπαιξε με αλλαγές στα σκριν είχαμε πρόβλημα στην κυκλοφορία δεν χάσαμε όμως τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να πω μπράβο στους παίκτες μου. Θέλω να πω ένα μπράβο ξεχωριστά στον Vildoza. Είχε πρόβλημα με τη μέση του αλλά ήθελε να παίξει. Πολλά μπράβο αξίζουν και στον Henry, γιατί έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Σπανούλη και τον Σλούκα».

Με την σειρά του ο point guard των Βάσκων δήλωσε πως :«Οι συμπαίκτες μου παλεύουν πολύ και εγώ πρέπει να ελέγξω τον ρυθμό. Τα στατιστικά μου δεν σημαίνουν τίποτα, απλά είμαι ευγνώμων για τη νίκη. Είναι μία καλή εκτός έδρας νίκη και μόνο καλά έχω να πω για τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ απλά να βοηθώ την ομάδα μου, να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου. Αν δεν είμαι τραυματισμένος, θα παλεύω στο παρκέ», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Henry, που ήταν και ο MVP με 17 πόντους και 11 ασίστ.

Ενώ τέλος ο Zoran Dragic δήλωσε πως: «Παίξαμε σαν ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά και επιθετικά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική ομάδα. Αν δεν παίξεις από την αρχή σκληρά απέναντί τους, θα χάσεις εύκολα το ματς. Κρατήσαμε αυτόν τον ρυθμό και κερδίσαμε το ματς», ανέφερε ο έμπειρος άσος της Basonia μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.