Το όνειρο του NBA δεν επιτεύχθηκε και πλέον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά για χάρη της Fenerbahce, η οποία ενδιαφέρθηκε για εκείνον το καλοκαίρι του 2022, συνέχισε να τον παρακολουθεί και έκανε την κίνησή της μετά από την αποδέσμευσή του από τους Τέξας Λέτζεντς για να βρεθεί κοντά στην απόκτησή του.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης κι ο ομογενής γκαρντ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, με τον Ντόρσεϊ να γνωρίζει τον Δημήτρη Ιτούδη από την συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας και να αντιλαμβάνεται ότι η Φενέρμπαχτσε είναι αυτή τη στιγμή το ιδανικό περιβάλλον για εκείνον.

Η Φενέρμπαχτσε θα είναι ο τρίτος σταθμός του στην Ευρώπη μετά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό και σε εκείνη θα συναντήσει ξανά τον Σκότι Γουίλμπεκιν με τον οποίο συνεργάστηκε στο Ισραήλ, αλλά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο με τον οποίο έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας στο EuroBasket 2025. Οι δύο πλευρές θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών της EuroLeague, το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 Ελλάδας.