Ο CEO της Euroleague Clickman έδωσε συνέντευξη στο κανάλι S Sport στο Youtube και μίλησε για σημαντικά ζητήματα της διοργάνωσης μεταξύ των οποίων και για τις περιοχές που θα γίνεται το Final 4 αλλά και την περίπτωση Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως το Final 4 θα πρέπει να γίνεται στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης ενώ συμπεριέλαβε και τη Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε αυτές που φέτος θυμίζουμε πως απορρίφθηκε. Ακόμα, χαρακτήρισε το Ντουμπάι ως μια ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μακροπρόθεσμα το Final 4 θα είναι στις μεγάλες πόλεις του κόσμου, στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Μου αρέσει το γεγονός ότι θα πάμε στο Κάουνας φέτος. Είναι μια μικρή πόλη, αλλά μια μπασκετική πόλη. Ασχολούνται πολύ με το μπάσκετ εκεί. Νομίζω πως αυτό είναι υπέροχο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και για τις μελλοντικές τοποθεσίες του Final 4. Η κωνσταντινούπολη είναι προφανώς στη λίστα».

Ενώ για την αγορά του Ντουμπάι υποστήριξε:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί αν φέρουμε το Ντουμπάι στο μείγμα, πιθανότατα υπάρχει κάποια άλλη ευρωπαϊκή αγορά που δεν είναι στο μείγμα γιατί υπάρχουν τόσες μέρες που σημαίνει τόσο πολλά παιχνίδια και τόσες πολλές ομάδες. Δίνουμε προτεραιότητα στο Ντουμπάι έναντι του Παρισιού και του Λονδίνου; Ίσως, ίσως όχι. Αυτές είναι ενδιαφέρουσες συζητήσεις που εγείρουν πολλά ζητήματα, αλλά βλέπουμε μια ευκαιρία».