H Efes Anadolu χθες επικράτησε επί της Karsiyaka, με συνέπεια να κάνει το 3-0 στην σειρά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας έπειτα από το “περυσινό διάλειμμα”. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν ο Vasilje Micic έκανε την δική του ανασκόπηση της σεζόν, την οποία χαρακτήρισε ως μη αποτυχημένη στην Ευρωλίγκα, παρότι οι δις πρωταθλητές Ευρώπης απέτυχαν να μπουν στην οκτάδα της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα ο Σέρβος σταρ απέδωσε την μέτρια απόδοση της ομάδας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο γεγονός ότι η φετινή χρονιά ήταν μία νέα κατάσταση γι’ αυτήν αλλά και στο ότι ο αγαπημένος του συμπαίκτης Shane Larkin ήταν για σεβαστό διάστημα τραυματίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν νομίζω πως ήταν μία ανεπιτυχής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ήταν μία νέα κατάσταση για μας. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν τραυματίας και απόντας για πολύ καιρό. Ο Σέιν είναι ο αγαπημένος μου συμπαίκτης» είπε ο Σέρβος παίκτης και πρόσθεσε «Ο Κρούνο Σίμον δεν βρισκόταν πια μαζί μας και μου έλειψε. Παίξαμε καλά προς το τέλος, βρήκαμε ρυθμό αλλά δεν ήταν αρκετός για την πρόκριση στα πλέι οφς. Δεν πήραμε προσωπικά το τελικό αποτέλεσμα».

Όσο για το μέλλον είπε: «Τελειώσαμε καλά τη σεζόν με το πρωτάθλημα. Αν προστατέψουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν… νομίζω θα είναι ένα σπέσιαλ σύνολο. Είναι μία καλή ομάδα με ξεχωριστές προσωπικότητες. Δεν νομίζω πως αποτύχαμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε για τους εαυτούς μας και για τους συμπαίκτες».