Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι παρουσία κόσμου με τη Monaco και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου έχουν ως στόχο να κάνουν το 5/5.

Μάλιστα, ο κόουτς των ερυθρόλευκων Γιώργος Μπαρτζώκας υποστηρίζει πως είναι να λάθος να λέγεται ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ενώ συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα του Sasa Obradovic έχει θέσε σοβαρή υποψηφιότητα για το Final-4.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κόουτς μια μέρα πριν το ματς με τους Μονεγάσκους:

«Είναι ένα δύσκολο ματς, έτσι το έχουμε αξιολογήσει. Είναι το πρώτο ματς μπροστά στο κοινό μας, αυτό θα μας φέρει πίεση, που την θέλουμε φυσικά. Επίσης, μιλάμε για μία ομάδα με εκπληκτικό επιθετικό ταλέντο. Έχει παίξει τα περισσότερα ματς εκτός έδρας, δείχνει πάρα πολύ ανταγωνιστική. Έχει κερδίσει είτε έχει χάσει στο τέλος. Είναι σκληρός ανταγωνιστής».

Όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού  και την στήριξη στην ομάδα πρόσθεσε:

«Είναι φανταστικό, που γίνεται έτσι. Είχαμε κόσμο και στα εκτός έδρας. Έχουμε πάντα υποστήριξη, μακάρι να είναι έτσι όλη τη σεζόν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχιστεί αυτό».

Τέλος, τόνισε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς και δεν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να λογίζεται ως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

«Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έχουμε κάνει. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός έχει τρία ματς στην Ισπανία, έκαναν υπολογισμούς για το ποιο ματς θα πάρουμε. Και εμείς κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά, φτάσαμε εδώ. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο, συνιστώ στην ομάδα να μην ασχολούμαστε για το μετά. Το συνιστώ για όλους. Μην πουν ότι ο Ολυμπιακός ξαφνικά έγινε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι λάθος αυτό».