Ο προπονητής της ομάδας TJ Parker δήλωσε πως: «Κάναμε πολλά λάθη,. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα. Θα δούμε βίντεο, αλλά έχουμε παιδιά που βγάλανε αντίδραση. Μια μεγάλη νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Τα σουτ έμπαιναν θα συμφωνήσω, αλλά είναι μια καλή νίκη. Πάντα πίστευα στην ομάδα. Η ομάδα έχει προπονηθεί καλά και αυτό βγαίνει στο παρκέ. Είχαμε κάποια προβλήματα με το COVID-19, τώρα βρίσκουμε ακριβώς το ρυθμό. Δεν είχαμε το χρόνο. Αυτή τη στιγμή έχουμε χρόνο,  και όλοι είναι εδώ , γεγονός που βοηθά. “

Εν συνεχεία ο Norris Cole είπε: “Φροντίσαμε να δουλέψουμε αρκετά. Πρόκειται να πάμε εκτός έδρας τώρα. Θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι είχαμε ένα καλό σερί στο σπίτ μας. Μπορέσαμε να κερδίσουμε απόψε. Είχαμε σταθερή άμυνα και σουτάραμε την μπάλα απίστευτα καλά απόψε. Δούλεψα σκληρά στην πράξη. Γι ‘αυτό είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας απόψε. Δούλεψα σκληρά για να επιστρέψω. Είναι μέρος της δουλειάς μου εδώ στην ομάδα να είμαι ηγέτης. Είναι χάλια όταν δεν μπορείς να αγωνιστείς έξω στο παρκέ με τα αδέλφια σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα”

Τέλος ο Lighty όντας λιτός και περιεκτικός στις δηλώσεις του ανέφερε:” «Δουλεύουμε σκληρά και αγωνιζόμαστε και νομίζω ότι αρχίζει να εμφανίζεται τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και να συνεχίσουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο».

Tags:
ASVEL