Ο  Ergin Ataman  παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό κανάλι S Sport το οποίο θα έχει από φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ευρωλίγκας στη γειτονική μας χώρα και μεταξύ πολλών άλλων που ο back to back πρωταθλητής Ευρώπης είπε, αναφέρθηκε και στη συνάντηση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αθήνα, όταν ήρθε με την Εθνική Τουρκίας για να αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο Ακρόπολις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ataman  τόνισε στη συνέντευξη του:

“Συναντηθήκαμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν βρεθήκαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις με την Εθνική ομάδα. Ήρθε κοντά μου και μου είπε: Κόουτς παίζει εκπληκτικό μπάσκετ. Σε θαυμάζω, όπως και την ομάδα σου. Είναι το όνειρο μου να παίξω για σένα κάποια στιγμή.

Και του απάντησα: Σε περιμένω. Όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται στην Anadolu Efes, έτσι κι ο Γιάννης είναι καλοδεχούμενος!”, είπε ο Ergin Ataman  και συνέχισε:

“Είναι ωραίο να ξέρεις πως διάφοροι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν για μένα. Τελικά κάνεις μία δουλειά και πρέπει να την απολαμβάνεις. Είχαμε μία ωραία συζήτηση με τον Γιάννη. Μία μέρα θα ήθελα να παίξει υπό τις οδηγίες μου. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα, γιατί στον επαγγελματικό κόσμο δεν μπορείς να προβλέψεις το οτιδήποτε. Νομίζω όμως πως θα είμαι ο προπονητής του Γιάννη μετά το ΝΒΑ!”.

Πώς θα γινόταν αυτό; Ίσως όταν ο Γιάννης μεγαλώσει πολύ και αποφασίσει να παίξει αλλού, εκτός, ΝΒΑ, όπου θα βρίσκεται στον πάγκο ο Ataman. Ή αν το ΝΒΑ ανοίξει τις πόρτες του σε ξένους προπονητές και ο πετυχημένος Τούρκος κόουτς βρεθεί στον ίδιο οργανισμό. Εικασίες κάνουμε.