Σε ένα εύκολο και ήσυχο βράδυ στην Μαδρίτη μετέτρεψε τον αγώνα της η Real με τους παίχτες του Pablo Laso να παίζουν και για τον χειρουργημένο Anthony Randolph και σκόρπισαν την Γερμανική ομάδα στους πέντε ανέμους.

Για τους Μαδριλένους ξεχώρισαν οι Tavares,Garuba και Causeur με 16 15 και 10 πόντους αντίστοιχα

Ενώ για τους…άτυχους Γερμανούς προσπάθησαν οι Sigma και Lo με 13 πόντους έκαστος άλλα δεν ήταν αρκετοί

Με την νίκη της αυτή η Real ανέβηκε στο 11-5 ενώ οι Γερμανοί έπεσαν στο 6-9.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν και το μόνο το οποίο είχε ενδιαφέρον μιας και ήταν αυτό στο οποίο οι Γερμανοί προέβαλαν αντίσταση. Η Real ξεκίνησε δυναμικά αλλά σε ότι και να έκανε η Alba βασιζόμενη στην άμυνα της είχε πάντα μια απάντηση με αποτέλεσμα να κλείσει το δεκάλεπτο βρισκόμενη πίσω μόλις με ένα πόντο (19-18).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Real μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και βασιζόμενη κυρίως στην κλειστή της άμυνα και την κυριαρχία της στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και σε κάποια αρκετά δύσκολα τρίποντα στα οποία ευστόχησαν κατάφεραν να απομακρυνθούν με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με την διαφορά στους 15 πόντους(45-30).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Real έκανε μια ακόμα μεγαλύτερη επίθεση και έχοντας ως αιχμή του δόρατος την εξαιρετική της άμυνα αλλά και για ακόμα μια φορά τα σημαντικά τρίποντα που έβαλε άφησε το πόδι της πατημένο στο γκάζι και ουδέποτε κοίταξε πάλι πίσω με τους Γερμανούς απλά να περιορίζονται στο ρόλο του κομπάρσου στο one…team show που είχαν στήσει οι παίχτες του Pablo Laso . Κάπως έτσι το δεκαλέπτου έκλεισε με την διαφορά στο +28(72-44).

Η τελευταία περίοδος ήταν απολύτως διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Γερμανούς απλά να θέλουν να τελειώσει το μαρτύριο στο οποίο τους είχε υποβάλει η “Βασίλισσα” και τους Ισπανούς να κάνουν rotation και διαχείριση χωρίς όμως να χαλαρώνουν τις μηχανές τους με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να είναι 91-62.