Μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά φτάνει στο τέλος της για τον Sasa Obradovic και τη Monaco με την ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα Γαλλίας αλλά και να φτάνει μέχρι και το Final-4 του Κάουνας.

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε λόγο για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, τόνισε πως έχει ανάγκη να ξεκουραστεί ενώ αναφορικά με το μέλλον του ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση αν και είναι αισιόδοξος ότι θα παραμέινει στο πάγκο της Monaco.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη χρονιάς της προπονητικής μου καριέρας. Είχε ένα ειδικό βάρος γιατί πλέον έχω κατακτήσει το πρωτάθλημα σε τρεις διαφορετικές χώρες (σσ. Γερμανία-2006, Ουκρανία-2012, Γαλλία-2023). Αυτό το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με το Final Four ήταν τα αγαπημένα μου, δεδομένης της πολυπλοκότητας της καθημερινότητας της ομάδας και των διαφόρων προβλημάτων. Νομίζω αν είχαμε να δώσουμε ένα ακόμα παιχνίδι θα είχαμε καταρρεύσει. Ήταν τόσο δύσκολο. Το αίσθημα είναι μοναδικό. Θα πάρω λίγο χρόνο για εμένα, να ξεφύγω από αυτό το αδιάκοπο άγχος των δέκα μηνών. Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο ακόμα, αν και υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Θα ήθελα να το ακούσω από τον ίδιο όμως, αν πιστεύει ότι όλα πήγαν καλά ή όχι. Αυτή είναι η βάση όλων. Δεν έχει σημασία αν έχεις συμβόλαιο ή όχι, αλλά το αν κάποιος πιστεύει στη δουλειά σου και προβλέπει ό,τι μπορείς να τα πας ακόμα καλύτερα. Αυτό πρέπει να συζητηθεί και κάθε απόφαση θα γίνει αποδεκτή. Για αυτό είμαι χαλαρός, γιατί κάναμε τη δουλειά όλοι μαζί με το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Μπήκαμε στον μπασκετικό χάρτη, για αυτό πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να μου συμβαίνουν όμορφα πράγματα».