Ο προπονητής της Virtus Bologna Sergio Scariollo τόνισε ότι η ομάδα του δεν εμφανίστηκε καν στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να της δίνει ένα σημαντικό μάθημα. Ακόμη στάθηκε στα θέματα των τραυματισμών των Ιταλών, ενώ στο τέλος των δηλώσεων αποθέωσε τον Sasha Vezenkov, λέγοντας ότι είναι ο κορυφαίος PF στην Ευρώπη και ότι είναι απολαυστικό να τον βλέπεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας έδωσε ένα σκληρό μάθημα με πολλούς τρόπους το τι σημαίνει να είσαι ομάδα που έχει πάει πολλές φορές στο Final 4. Όταν η ομάδα δεν εμφανίζεται καν στο παρκέ είναι ευθύνη του προπονητή και δεν χρειάζεται να μπούμε σε τεχνική ανάλυση. Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, συνήθως πάνε και πιο άσχημα με τους τραυματισμούς του Οτζελέγε και του Παγιόλα, πέραν της μεγάλης διαφοράς. Είναι σαν να ξεκίνησε η σεζόν για τον Σενγκέλια. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα restart».

Για τον Βεζένκοφ: «Είναι ο νο.1 πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Δεν βρίσκω άλλον καλύτερο παίκτη στη θέση του. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Σαν φίλαθλος είναι απόλαυση να τον βλέπεις».