Το όνομα του Tyler Dorsey επανήλθε στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και επικαιρότητα πριν από λίγες ώρες, καθότι σύμφωνα με ορισμένα σερβικά μέσα η Partizan είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, δίνοντας του μάλιστα κάποιες μέρες διορία για να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει με τους Mavs ή να αποδεχτεί την πρόταση της σερβικής ομάδας.

Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Zelimir Obradovic φαίνεται ότι δεν είναι η ομάδα που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον ομογενή γκαρντ, καθότι σύμφωνα με πληροφορίες του telepsrt.rs στην μάχη της απόκτησής του έχει ήδη μπει η έτερη σερβική ομάδα  ο Crvena Zvezda. Βέβαια για να ασχοληθεί το σύνολο του Ivanovic με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, θα πρέπει να χαλάσει η υπόθεση του Campazzo, που αποτελεί τον διακαή πόθο τοι ισχυρού άνδρα του οργανισμού Nebojsa Covic.

Έτσι αν οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου καταφέρουν να αποκτήσουν και τον Dorsey τότε θα μπορέσουν να κάνουν σημαντικά πράγματα στην φετινή Ευρωλίγκα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με την έλευση του Μαυροβούνιου τεχνικού μετρούν πέντε σερί νίκες, μπαίνοντας στον προθάλαμο των play -offs. Τέλος ο 26χρονος SG την φετινή σεζόν μετράει με την θυγατρική των Mavs στην G League 24,8 πόντους με 48,5% στο τρίποντο.