H Valencia αύριο αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι, που ενδέχεται να παίξει κομβικό ρόλο στην είσοδό της στην οκτάδα της διοργάνωσης. Πάντως οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν στην Αθήνα χωρίς τον αρχηγό τους Bojan Dubljevic, ο οποίος είναι κομβικός στο επιθετικό πλάνο των “νυχτερίδων¨, ενώ ο Mumbru θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, για να δει αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Lopez – Arrostegui. Τέλος ο Ισπανός προπονητής έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, λέγοντας ότι περίμενε πιο ψηλά το “τριφύλλι” στην βαθμολογία της Euroleague, ενώ στάθηκε και στο νέο μεταγραφικό του απόκτημα Matt Thomas, τονίζοντας πως επικίνδυνος είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που περιμέναμε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ και απέκτησε τον Τόμας, τον οποίο γνωρίζουμε και υπήρξε συμπαίκτης με αρκετούς παίκτες μας. Μπορεί να είναι το πρώτο του ματς, αλλά γνωρίζουμε καλά πόσο επικίνδυνος είναι από μακριά.

Ο Μάρτιν Χέρμανσον είναι σημαντικός για εμάς, συμμετέχει σε κάποιες προπονήσεις, αλλά θέλουμε να είναι απολύτως έτοιμος, για να τον εντάξουμε στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτό νομίζω ότι θα συμβεί μετά το Κύπελλο».