Η Villeurbanne πήρε το θρίλερ απέναντι στην Valencia με  76-77, χάρις στην 1/2 βολές του Mattews που τις κέρδισε έπειτα από επιθετικό φάουλ του Harper στην προσπάθειά του για τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι με αυτήν την επικράτηση ανέβηκαν στο 1-1, “σβήνοντας” με αυτόν τον τρόπο την ήττα από την Olimpia Milano. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έχασαν διψήφιες διαφορές στο πρώτο μέρος και αυτοκτόνησαν στην τελευταία τους επίθεση, γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την δεύτερη εντός έδρας ήττας τους και μάλιστα από ομάδες που δεν είναι του πρώτου επιπέδου της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι εκκίνησαν πολύ καλύτερα τον αγώνα και πήραν πλεονέκτημα 11 πόντων (27-16), αλλά οι παίκτες του Parker απάντησαν με το ακόμη πιο ηχηρό 11-26 και πήγαν προηγούμενοι στο ημίχρονο με τέσσερις πόντους (38-42). Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό στην συνέχεια με τους Γάλλους να προηγούνται με τέσσερις (72-76) ένα λεπτό πριν την λήξη. Οι “νυχτερίδες” ισοφάρισαν στους 76 πόντους, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία και χάρις στο επιθετικό φάουλ του Harper την ώρα που εκτελούσε τρίποντο και την εύστοχη βολή του Matthews πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο De Colo με 16 πόντους και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Obasohan ακολούθησε με 13 πόντους, την ώρα που ο Fall ήταν κυρίαρχος με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους πάλεψε ο Rivero με 15 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ ο Jones πέτυχε άλλους 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 38-42, 59-62, 76-77

Δείτε τα στατιστικά εδώ