Ύστερα από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κροατίας στο φετινό Eurobasket, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των “16” από την Φινλανδία, Damir Mulaoverovic και Krunoslav Simon θα συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά σε επίπεδο συλλόγων, στην Cedevita . Ο Κροάτης (38 χρονών) απέρριψε προτάσεις, καλύτερες, από ρωσικές ομάδες και υπέγραψε συμβόλαιο με την Cedevita Junior, που αγωνίζεται στην κροατικό πρωτάθλημα, στην HT Premijer Liga.

“Αποφάσισα να πάω στην Cedevita γιατί πιστεύω ότι η ομάδα είναι εξαιρετικά οργανωμένη, έχει καλή ατμόσφαιρα και δουλεύει πολύ με τους νέους παίκτες. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου, μπορώ να τους βοηθήσω να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα έχει προσδοκίες, όπως και εγώ ακόμη και στα 38 μου χρόνια. Πραγματικά κοιτάζω μπροστά σε αυτή τη συνεργασία και στη σεζόν που έρχεται” δήλωσε ο πρώην παίκτης της Efes Anadolu.

Από το 2002 ως το 2012 ο Κροάτης διεθνής αγωνίστηκε στην KK Zagreb. Ύστερα τη σεζόν 2012-13 μετακόμισε στην Unicaja Malaga και να ακολουθήσει η Lokomotiv Kuban (2013-15).

Το 2015-17 φόρεσε τη φανέλα της Armani Milano, ώστε να καταλήξει στην Efes Anadolu και να μείνει για πέντε χρόνια, από το 2017 ως το 2022.

Στο Eurobasket o Simon σημείωσε κατά μέσο όρο: 8.8 πόντους (37.8% στο τρίποντο), 3 ασίστ, 3.8 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα.