Πολλές φορές έχουμε πει ότι δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας. Δεν το κάνουμε, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα το κάνουμε, γιατί μιλάμε για την απόλυτη επιβεβαίωση μιας παγκόσμιας αποκλειστικότητας!

Το θέμα της ταινίας που θέλει να κάνει η Disney με την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του το είχε αποκαλύψει το Basketblog στις 17 Σεπτεμβρίου του 2019!

Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε στην 1η Νομεβρίου 2019.

Η ιστοσελίδα deadline.com, αποκάλυψε ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, επιβεβαιώνοντας φυσικά σε παγκόσμια εμβέλεια το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφερε στη δημοσιότητα το basketblog.gr. Τότε κυκλοφόρησαν και οι πρώτες λεπτομέρειες για την ταινία, που ανέφεραν ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει πιθανότατα ο Bernie Goldman και το σενάριο ο Arash Amel.

Λίγο μετά ανακοινώθηκε ότι η Disney ξεκινάει το κάστινγκ για να βρει τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο σε παιδική ηλικία.

Στις 28/10/2020 ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε ένα ποστ στα social media στο οποίο υπενθύμιζε πως η παραγωγή του φιλμ αναζητάει δυο ηθοποιούς για να παίξουν τους ρόλους του ίδιου και του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τώρα ήρθε και η συνδρομητική πλατφόρμα «Disney+» που ανακοίνωσε ότι η ταινία βγαίνει στις οθόνες, ενώ ανάλογο φιλμ θα γίνει και για τον Chris Paul, αλλά και για έναν άλλο αθλητή. Όχι μπασκετικό. Ο λόγος για τον άλλοτε παίκτη του NFL, Keanon Lowe.