Σκηνές χάους στις ΗΠΑ! Ναι δεν υπάρχει καμία υπερβολή στην αρχική μας πρόταση. Οι ΗΠΑ ζουν στιγμές που η χώρα δεν έχει ξαναζήσει στη σύγχρονη ιστορία της. Ένα αγριεμένο πλήθος οπαδών του Donald Trump, που έκανε διαδήλωση στην πόλη, εισέβαλε στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον, όπου το Κογκρέσο θα επικύρωνε την εκλογή του Joe Biden στην θέση του Προέδρου των ΗΠΑ!

Οι οπαδοί του Trump έσπασαν τα οδοφράγματα έξω από το Καπιτώλιο και μπούκαραν μέσα στο κτίριο του Κογκρέσου όπου έγινε το έλα να δεις.

Οι σκηνές ήταν ασύλληπτες. Αστυνομικοί με προτεταμένα όπλα. Διαδηλωτές να μπουκάρουν παντού. Πυροβολισμοί να ακούγονται.

Λίγο μετά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι μια γυναίκα τραυματίστηκε στον ώμο από σφαίρες, ενώ κάποια σενάρια μιλούσαν ακόμα και για εύρεση εκρηκτικών μηχανισμών!

Μια γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε στον ώμο

Η Αστυνομία προσπάθησε να κλείσει αμέσως  το Κογκρέσο, ενώ φυγαδεύτηκε από το κτίριο ο αντιπρόεδρος Mike Pence. Μάικ Πενς.

O Donald Trump που… υποδαύλισε όλο αυτό τον χαμό (από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι έχασε τις εκλογές άρχισε να φωνάζει ότι έγινε νοθεία και του έκλεψαν την επανεκλογή του), ζήτησε από τους οπαδούς του μέσα από βίντεο του ανέβασε στο twitter, να αποχωρήσουν ειρηνικά από το Καπιτώλιο, αλλά τα λόγια του έπεσαν στο κενό τις πρώτες ώρες.

Στην Ουάσιγκτον επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί το χάος.