Η αλήθεια είναι ότι η όψη του δεν… θύμιζε και πολύ καλό παιδί. Από την άλλη, όμως, ο Εστεμπάν Μπατίστα δεν ήταν 100% αυτό που έδειχνε. Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού είχε μεν άγριο παρουσιαστικό, αλλά όσοι τον γνώρισαν στην Ελλάδα έλεγαν χωρίς καμία σκέψη ότι ήταν «κύριος» και γενικά ήταν ένας σοβαρός παίκτης εντός και εκτός παρκέ. Όλα αυτά, όμως, πήγαν περίπατο στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Εκεί ο Εστεμπάν Μπατίστα έβγαλε στην επιφάνεια την πραγματικά και κυριολεκτικά… άγρια πλευρά του.

Ο Ουρουγουανός σέντερ παίζει πλέον στην χώρα του με τη φανέλα της Νασιονάλ. Η ομάδα του παίζει αυτό τον καιρό στους τελικούς του πρωταθλήματος της χώρας με την Αγουάδα.

Στον τρίτο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο 35χρονος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού βγήκε εκτός εαυτού. Ο Ουρουγουανός τα… πήρε στο κρανίο με έναν αντίπαλό του. Ο Μπατίστα έχασε τον έλεγχο από τα νεύρα του και αρχικά έριξε μια γονατιά στον παίκτη της Αγουάδα και στην συνέχεια τον έσπρωξε και τον ξάπλωσε φαρδύ πλατύ στο παρκέ!

Όπως είναι φυσικό ο Εστεμπάν Μπατίστα δεν… τελείωσε το ματς, καθώς αμέσως μετά την επίθεση αποβλήθηκε από τους διαιτητές και κινδυνεύει πλέον με βαριά καμπάνα.

 

Η «ΕΚΡΗΞΗ» ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑ