Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ή αν θέλετε συμβαίνει και ακόμα και στα καλύτερα φυλασσόμενα σπίτια. Οι κλοπές σε σπίτια είναι μια μάστιγα που δεν ποτέ δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί. Ακόμα και τα καλύτερα φυλασσόμενα σπίτια μπορούν να… παραβιαστούν από «ποντικούς». Θέλετε παράδειγμα; Ιδού αυτό με τον Patrick Ewing, ο οποίος έχει χρήματα με ουρά και φυσικά τα σπίτια του φυλάσσονται σαν αστακός, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους διαρρήκτες.

Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής παλαιότερα από άγνωστους διαρρήκτες που είχαν μπει σπίτι του και του πήραν τα δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του NCAA, το οποίο βρήκε τελικά αργότερα.

Ο Patrick Ewing είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Dan Patrick Show» ότι άγνωστοι διαρρήκτες είχαν μπει παλαιότερα στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη και έκλεψαν αυτά τα τεράστιας χρηματικής και συναισθηματικής αξίας, αντικείμενα που είπαμε παραπάνω.

Ο Patrick Ewing είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική των ΗΠΑ το 1984 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες και είχε πάρει άλλο ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992 με την μυθική πρώτη αμερικανική Dream Team.

Το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του NCAA, το είχε πάρει το με τους Hoyas του Georgetown το 1984.

Όπως είπε πάντως, ο μυθικός σέντερ των Knicks, το δαχτυλίδι του Κολεγιακού Πρωταθλήματος το βρήκε λίγο καιρό μετά, όταν κάποιος προσπάθησε να το πουλήσει στο eBay και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Ο Patrick Ewing ξεκαθάρισε πάντως, ότι τα Ολυμπιακά μετάλλια αντικαταστάθηκαν, έπειτα από ενέργειες του υπεύθυνου της Εθνικής ΗΠΑ, Jerry Colangelo.

Αναλυτικά ο Ewing είπε: «Μου έχουν κλέψει τα δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και το δαχτυλίδι πρωταθλήματος με το Τζορτζτάουν. Διέρρηξαν το σπίτι μου στη Νέα Υόρκη και έκλεψαν τα μετάλλια. Αμέσως τηλεφώνησα στον Jerry Colangelo και μου είπε πως θα αντικαταστήσει τα δύο μετάλλια. Είναι σπουδαίος.

Το δαχτυλίδι το βρήκα κατά λάθος. Κάποιος προσπάθησε να πουλήσει το δαχτυλίδι στο eBay και έτσι κατάφερε να το πάρω πίσω».

 

O EWING ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ GEORGETOWN

 

 

ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ DREAM TEAM ME THN ΑΓΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ